fredag 9. desember 2011

Snø og Advent

Da kom snøen, både i Oslo og på fjellet. Var ikke i Oslo så det opplevde jeg ikke og hører at snøen er i ferd med å forsvinne igjen der. Her på fjellet kom det ca en halv meter i løpet av natten med sterk vind i kast. Snøen la seg alle steder ute, også under tak der det i utgangspunktet skal være snøfritt. Vakkert er det uansett.Fuglehuset har også fått snø på seg

Måtte ut og koste terrassen så man kan gå tørrskodd til annekset. Brøytebilen har ikke vært her inne enda. Mannen kom til fjells i dag og han klarte å kjøre den ubrøytede veien allikevel.


Har fortsatt ikke fått stativ til kameraet mitt så har problemer med å få klare bilder, men det gir kanskje en indikasjon på stemningen allikevel.


Må jo ha litt adventspynt på hytta også. Kjøpte 3 svibler på nærbutikken.
Nissekulen foran er adventspresang fra 
min yngste  DATTER, se link.

Ønsker dere en stemingsfull helg  og adventstid.
Takk for hyggelige kommentarer.


2 kommentarer:

  1. Veldig flotte bilder!! Det første kan jo være julekort fra dere :D Ser veldig koselig ut der oppe!! Nå fikk jeg i hvertfall lyst til å være med opp :) Koselig at du likte nissegloben :))) Vi skal åpne kalendergavene straks :)

    God helg til deg og Rune :)

    Klem :O)

    SvarSlett
  2. Det er ikke så mye snø som skal til før julestemningen kommer snikende. :) Så vakkert og stemningsfullt dere har det på hytta. :)

    SvarSlett

Hyggelig at du titter innom. Legg gjerne igjen en hilsen