søndag 5. juni 2011

FJELLTUR

Nå har Vi  (datter,svigersønn,min kjære og jeg og så Oscar da)  hatt 3 FLOTTE Dager på Fjellet. Helt NYDELIG værSOMMERFØLELSE, varmt,strålende sol, hyggelig selskap ,herlig. Har fått gjort litt av de planlagte tingene. Satt opp hyller på det gamle vaskerommet og ryddet og kastet masse skrot der. Ryddet og satt inn en reol i inngangspartiet på annekset. Denne reolen skal pusses og males etterhvert. Skal male alt det som ble satt opp i senhøstes i forbindelse med at taket på gamlehytta ble renovert. Mye grunning og maling som skal til der. Fikk ny UTELAMPE av min mann, han syns jeg fortjente det. Syns den er kjempeflott. 

Alle venter spent på den første biten!!!!!"Hagen" på fjellet har vært en byggeplass de siste 3 årene. Nå er byggingen ferdig og jeg skal begynne å plante litt. Må finne noe som trives på ca 800 m.o.h. For å trives må de vel ha hardførhet H8. Hadde tenkt meg noen einebusker eller lign, og så litt fargeklatter med blomster hvis det går. Gleder meg til å starte med dette. Er det noen som har råd om "fjellhager"?
BADESTAMPEN på dagtid.
Sjekk den UTSIKTEN ned mot ELVEN og opp mot FJELLET
Vi har fjernet masse trær for å få så fin utsikt. En stor jobb men nå er det bare flott. 
Vi er fornøyde !!
Takk for hyggelig helg.
6 kommentarer:

 1. Hei, så koselig at du la igjen så fine ord inne hos meg, så fant jeg deg også!
  Lagt meg til som følger.
  Ingenting er som noen dager på hytta...
  Så deilig natur dere har rundt dere!
  Fin utsikt også, noe jeg synes er ro for sjelen :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Takk for en strålende tur som vanlig!! Like trist å dra hjem hver gang!! Gleder meg til neste gang, som forhåpentligvis ikke er så lenge til :)

  Kleeeeem :D

  SvarSlett
 3. Det så jammen deilig ut!! :O)
  og den lampen var veldig fin.

  God tirsdag :O)

  SvarSlett
 4. Det feriestedet ser helt konge ut:) For en fin utsikt fra badestampen. Håper du får til beplantningen i skråningen, og det skulle vel gå bra hvis du velger steinbedsplanter.

  SvarSlett
 5. vakre bilder fra en vakker hytte!
  ser helt nydelig ut der!!

  Skjønner godt dere finner roen der!

  Ha en flott uke!

  Klemmer

  SvarSlett

Hyggelig at du titter innom. Legg gjerne igjen en hilsen